Bedrijfsfitness

Via jouw werkgever of bedrijf is het mogelijk om bij Resultijd aan bedrijfsfitness te doen. Hierdoor worden trainingen vergoed door je werkgever, klik op bovenstaande afbeelding om te kijken of jouw werkgever hierbij is aangesloten. 

Personal Training


Afvallen, aankomen, kracht verbeteren en ook sportspecifiek trainen. Met behulp van personal training behaal je sneller en effectiever resultaat. Deze vorm van begeleiding is 1 op 1 waarbij je als klant centraal staat. Dit kan in zowel conditionele- als krachttraining maar ook in circuitvorm.

Ik zorg voor professionele begeleiding tijdens je training en in het opstellen van je trainingsschema's voor wanneer je alleen traint. Hierdoor heb je meer afwisseling in oefeningen, series en herhalingen wat zorgt voor meer prikkels voor je lichaam. Afhankelijk van je doelstelling bepalen we samen hoe zwaar we je training maken, het is dus niet zo dat elke training enorm intensief wordt!

Ook heb je zelf de keuze tussen korte, intensieve trainingen van 30 minuten of een langere training van 45 minuten waarbij de intensiteit wat lager ligt. Tijdens een gratis intake kunnen we rustig jouw doelen bespreken en samen een plan van aanpak maken!