Groepstraining

Met een groep van 2-4 deelnemers kun je personal training krijgen tegen lager tarief. Je kunt zelf een groep samen stellen of jezelf aanmelden voor een groep die Resultijd maakt op basis van je doelstelling en wat voor training je zou willen volgen. Buiten het lager tarief en de sociale aspecten krijg je veel meer motivatie tijdens een groepstraining.

Naast de keuze tussen een training van 30 of 60 minuten bepalen we ook samen de trainingsvorm. Is jullie doelstelling om bijvoorbeeld fit te worden en een betere conditie te krijgen gaan we vooral in circuitvorm trainen of een interval training op de cardio apparatuur. Zelfs sportspecifieke doelstellingen kunnen in groepstrainingen behandeld worden. Zo is het voor een teamsport als voetbal en hockey erg waardevol om plyometrische oefeningen te doen. 

Studentenkorting

Speciaal voor studenten worden groepstrainingen ook aangeboden met een studentenkorting, altijd op vertoon van jullie schoolpassen. Indien dit gevraagd wordt kan Resultijd dit ook op de locatie van jullie sportclub doen. Voor meer informatie over groepstraining kun je contact opnemen via het contactformulier