Vergoeding zorgverzekeraar


Resultijd is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor worden afspraken en coaching momenten met betrekking tot voeding vergoed door zorgverzekeraars. Klik op bovenstaande afbeelding om een duidelijk overzicht te krijgen van alle zorgverzekeraars die consulten in 2019 vergoeden.


Gewichtsconsult


Aankomen, afvallen, kinderen gezonder leren eten of als suiker patiënt je suikerspiegel gelijk houden gedurende de dag. Met een gewichtsconsult wordt je in jouw dagelijkse voeding gecoacht om onder andere een van bovenstaande doelstellingen te behalen. 

Na het ontvangen van jouw voedingsanamnese, een dagboek van je huidig voedingspatroon, krijg je niet alleen een persoonlijk voedingsschema maar ontvang je ook de tools om hier blijvend verbeteringen in te maken. Dankzij een vervangende voedingsmiddelen lijst kun je zelf onbeperkt afwisselen wat je eet, met name de porties zorgen voor het behalen van resultaat. 

Ook krijg je de optie om elke 2-4 weken je vet- en vochtpercentage op te laten meten om je resultaten bij te houden. Om jezelf niet alleen gemotiveerd te houden maar met name ook bewust te maken ontvang je naar keuze ook minstens 1 keer per week een coaching gesprek.